Turgutlu’da Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklarda başlatılan temizlik çalışmasını yerinde inceledi ve ilgili birimlerden çalışma hakkında bilgi aldı.

Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için Turgutlu Kabristanlığında detaylı temizlik çalışması başlattı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, daire müdürleri ve MASKİ yetkilileri Turgutlu Kabristanlığını ziyaret ederek kabristanlık içerisinde devam eden temizlik ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hemşehrilerimizin yoğun olarak ziyaret ettiği kabristanlıkta yürütülen temizlik çalışmalarını Başkan Yardımcımız Evren Erbaş, daire müdürlerimiz ve MASKİ yetkilileri ile birlikte inceledik. Halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.